Hjem > Nyheder > Indhold

Spildevandsbehandling kan generelt opdeles i tre kvaliteter

Jun 12, 2017

Ifølge grad behandling kan af byspildevand generelt opdeles i tre kvaliteter.

Opgaven med at niveauet en behandling er at fjerne solid forureninger fra spildevandet, der er suspenderet. Med henblik herpå, mere brug af fysisk behandling. Generelt efter første-ordens behandling, fjernelse af suspenderede stoffer er $number, og fjernelse af biokemiske iltforbrug (BOD) er kun om $number, og rensning af spildevand er ikke høj.

To-niveau behandling opgave er betydeligt fjerne de organiske forurenende stoffer i spildevand, tager bod som et eksempel, generelt gennem to-trins behandling, spildevand bod kan være fjernet $number, såsom urban spildevandsbehandling efter vand bod indhold kan være mindre end 30 mg/L. De fleste af forarbejdningsenheder af Aerob biologisk behandling kan opfylde dette krav.

Niveau tre forarbejdning opgave yderligere fjerne forurenende stoffer, der ikke er blevet fjernet af niveau 2 behandling, herunder organics, fosfor, kvælstof og opløselige uorganiske forbindelser, der ikke er blevet nedbrudt af mikroorganismer.

Niveau tre forarbejdning er synonymt med avanceret behandling, men to er ikke identiske. Niveau 3 behandling behandles af to, for at fjerne et bestemt forurenende stof, fosfor og kvælstof, fra spildevandet, og tilføje en eller flere af forarbejdningsenheder; Avanceret behandling bruges ofte til spildevand genanvendelse, genbrug til formålet, efter to-niveau behandling af yderligere forarbejdningsenheder eller systemer. Tre-niveau behandling er dyre og forvaltning er kompleks, men det kan gøre fuld brug af vandressourcerne. Nogle lande har bygget nogle tre niveauer spildevand rensningsanlæg.