Hjem > Nyheder > Indhold

Anvendelse af aktivt kul Adsorbent i industrielle Waster vandbehandling

Aug 15, 2017

Anvendelse af aktivt kul adsorbent i industrielle Waster vandbehandling

Aktivt kul er et porøst kulstofholdigt materiale med veludviklede micropore struktur og enorme specifikke overfladeareal. Det består af en række af kulstof-baserede stoffer med absorptionskapaciteten, der kan adsorberes mange kemikalier på deres overflader. Så hvordan man kan anvende det med succes i industriel Waster vandbehandling?

1. generel karakter

Udseendet af aktivt kul er mørk sort, med god adsorption egenskaber, stabile kemiske egenskaber, kan modstå stærk syre og alkali, vand fordybelse, høj temperatur, massefylde end vand, er porøse hydrofobe absorberende.

2. handling mekanisme

Under fremstillingen af aktivt kul, det flygtige organiske stof er fjernet og brud er dannet mellem gitter og porerne i mange forskellige former og størrelser. Normalt, er pore af active carbon partikel $number af den samlede korn volumen. Disse pore figurer er forskellige, blænde distribution er meget bred, og det samlede overfladeareal af fine pore væg er generelt op til 500 ~ 1700 kvadrat meter/g. Derfor adsorption kapacitet af aktivt kul er stærk, er den væsentligste årsag til store adsorption kapacitet. Waster vandbehandling i adsorption, det er micropore struktur, der bestemmer mulighed for adsorption. Næsten alle af overfladen er lavet af mikro-porer. Den grove og overgangen huller spille henholdsvis rollen som grove og fine adsorption kanaler, og deres eksistens og distribution påvirke adsorption og desorption blev i et vist omfang. Derudover er egenskaberne adsorption på aktivt kul også påvirket af de overflade kemiske egenskaber af aktivt kul.

3. anvendelse af aktivt kul

Aktivt kul adsorption proces er det første valg til at fjerne organiske stoffer i vandet. Store overflade, farve, lugt, smag og andre organiske forbindelser har en god fjernelse sats. Waster vandbehandling pulver aktivt kul er især effektive til at fjerne lavmolekylære af alger celle sekretion fra vand.

Anvendelse af 3.1 aktivt kul i drikkevand behandling

Hurtig biofilteret med granuleret aktivt kul som filtermateriale er normalt bruges som en anden etape filtrering, og BOM i vandet er fjernet af aktiviteten af bakterier vokser på overfladen af aktivt kul i granulatform. Brugen af biofilter at fjerne vand i Styklisten har følgende fordele:

(1) reducere bakterier i vandforsyningen til at dyrke de næringsstoffer er nødvendige for effektivt styre reproduktion af bakterier;

(2) reducere mængden af organisk stof i reaktion med desinfektionsmiddel, og derefter reducere mængden af desinfektionsmidler til drikkevand behandling og stabilisere indholdet af resterende desinfektionsmiddel i fabrikken vand;

(3) ved at fjerne nogle desinfektion biprodukter af økologisk prækursorer, Waster vandbehandling plante vand desinfektion biprodukter vandindholdet;

(4) omdanner organisk materiale til uorganiske slutprodukter;

(5) aldringen af biofilm resten er mere let at blive behandlet end kemisk udfældning slam, (6) udgifterne til biologisk behandling er lavere end metoden aktivt kulstof adsorption.

Deodoriceringssystem effekt 3,2 aktivt kul i Waster vandbehandling proces

Kolonnen aktivt kul adsorption kan fjerne mange lugtende stoffer. såsom acetaldehyd, indol og andre lugt komponenter er fjernet af fysiske adsorption, er $literal og mercaptan på overfladen af aktivt kul oxidation reaktion på yderligere adsorption og fjernelse.

Affarvning evne 3,3 aktivt kul i farvning Waster vandbehandling

Brugen af aktivt kul adsorption proces af komplekse farvestof produktion spildevand, har en god effekt, efter Koagulering nedbør, torsk fjernelse sats på ca. 83%, affarvning sats på 99,3% for efterfølgende adsorption til at skabe en god stand. Egenskaberne adsorption af aktivt kul kan inddrives af alkali eluering og Fenton reagens oxidation. Efter folier aktivt kul adsorption, Waster vandbehandling CODCR fjernelse sats kan stadig nå mere end 77%, affarvning satsen kan nå mere end 97%.