Hjem > Nyheder > Indhold

Belægning på titandioxid i den keramiske industri skal Have en større programområde

Sep 08, 2017

Produktionen af otte elementer af keramik er meget kendt. K2O, Na2O, CaO, MgO, $literal, SiO2 og $literal, TiO2. De første seks elementer til vores brug, ifølge forskellige produktkrav, formuleringen af forskellige formuleringer. Derefter to elementer, som farve elementer, i mange tilfælde, vi ønsker ikke at se i råmaterialerne. Jern element overflødigt at sige, vi vil selv i produktionsprocessen til at sætte jern fjernelse proces at svække dets farve effekt. Titanium element i de grundlæggende råvarer, det er svært at fjerne, i mange tilfælde mennesker i råvarer af titanium hjælpeløs. Så vi kan forstå, faktisk titanium er ikke som vi tror, ingen brug.

Der er tre typer af titandioxid, nemlig plade titanium malm, anatase og rutil. Selv om i den keramiske produktion viden, vi synes det er elementet farve faktisk i naturen, er at titandioxid naturligt output den mest hvide mineral. Navnet på titandioxid angiver sin karakteristiske hvide. Og grunden til hvorfor titandioxid i keramiske produktion anses for at være en farve element, ugunstige til produktion, hovedsagelig på grund af titandioxid efter 800 ℃, forekomsten af krystallinsk transformation, blive en krystal med farve, dermed farve. I vores keramiske produktion, temperaturen er ofte så højt som 1000 ℃, derfor i mange industrier ydeevne af den fremragende titandioxid i den keramiske industri er blevet en negativ faktor.

I de seneste år af keramiske produktionsprocessen, i begyndelsen af tid, er keramiske råvarer til jern og titanium elementer dybest set at tage forholdsregler for at forhindre farve. Men langsomt begyndte at dukke nogle ændringer, keramiske enkeltvirksomheder nogle produkter til råvarer skulle begynde at slappe af jern og titanium i anlægget standard. som feldspat i jernindhold fra 0,15% forstærkning til 0,2 ~ 0,4% og titanium indhold fra 0,1% inden for forstørrelsen til 0,2 ~ 0,3% inden for. Den vigtigste overvejelse er denne jern og titanium kan reagere, producerer farve forbindelser, der matcher nogle produkter.

Desuden mener forfatteren, at i den keramiske industri, titandioxid bør have en større programområde, således at folk tager initiativ til at bruge Titanium i stedet for titanium. Dette er et produkt af titandioxid produkter svarende til de selvrensende produkter. Som navnet antyder, gennem en fornuftig proces, keramiske produkter på overfladen af udarbejdelsen af et lag af titandioxid film, kan keramiske produkter producere selvrensende effekt, meget velegnet til ydervægge og badeværelse keramiske produkter.

Dette selvrensende princip ligger i nano-niveau anatase titandioxid, en rolle i rollen som sollys, vandmolekyler kan nedbrydes til brintatomer og iltatomer, mens eksistensen af en uafhængig oxygen atom har en stærk evne til at oxidere det overfladen af produkt til at fjerne snavs pletter. Dette er magen til den velkendte vaskepulver, vaskepulver ud over rollen som pletter findes netop i NaClO i vand nedbrydes til NaCl og o atomer og iltatomer kan fjerne pletter. Dets oxidation evne, mere end 10-minutters vaskeprocessen efter slutningen af folks hænder vil være hvidlig.

Da den rene vare er blevet brugt i glasprodukter meget tidligt. Japan i 2000 år eller så nogle steder i retssagen mod relaterede produkter, feedback er god. Produktionsprocessen, hovedsageligt i den sene produktion af glasprodukter, i produktionslinje af 600 ℃ under et område, installation af Sol sprøjtning procesudstyr. Nanometer grade titandioxid Sol sprayes på glasset vare, Sol smeltes ved høj temperatur og hvide Titania filmen sprayes på glasset. Der er også mange sådanne undersøgelser i Kina, 5 ~ 50nm grade titandioxid film lag er blevet produceret af Shenzhen Universitet og Zhejiang University i 450 ~ 550℃, som er bemærkelsesværdig effekt. Forberedelse af Sol i en rimelig doping, som SiO2 doping og sjældne jordarters ioner dopede, effekten er bedre.

På nuværende, keramiske produkter indtage en stor dekoration marked. Fra den tidlige levering af keramiske produkter, til nu stole på kvaliteten og overflade æstetiske effekt at imponere forbrugerne, mener, at i fremtiden, vil med specifikke funktionelle virkninger af keramik også indtage markedet. og titandioxid belægning teknologi, det er værd at vores forventning.