Hjem > Nyheder > Indhold

Farvning Waster vand behandling spildevand gule årsager

Oct 20, 2017

Farvning og trykning industri Waster vandbehandling, hvis spildevand efter biokemiske behandling, brug af jernholdige sulfat og flydende kaustisk soda, hvorfor behandling af vand efter farven er bleg gul? Ligesom dette fænomen er generelt af hvilke grunde, hvilken metode bør anvendes til at beskæftige sig med det? Den følgende analyse med dig på trykning og farvning Waster vandbehandling efter den gule grund.

Behandling af farvning spildevand af jernholdige sulfat

Udskrivning og farvning spildevand er fælles i indhold af organisk materiale, farvedybde, basisk osv. Hvis det er behandlet med jernholdige sulfat og flydende alkali når der vil være gul der er to muligheder, en af trykning og farvning spildevand ikke fældes i nogle af de uorganiske metalioner, er andet farven af organisk stof; Af fjernelse af uorganiske metalioner kan bruges til at justere alkali, Waster vandbehandling tilføje natrium sulfid og så videre til bundfald uorganiske metalioner. Hvis det organiske stof i trykning og farvning spildevand gør farven vises lysegul, er det nødvendigt at overveje avancerede oxidation eller adsorption.

For den oprindelige farve i spildevandet er gule, med jern jern efter farven fade, og derefter grundene for fremkomsten af gul kan også være en form for anti-farve fænomen, og brug og visse reaktive farvestoffer relateret til forsiden for at se farven fjernet , efterfulgt af og den oprindelige affald vand svarende til farven, så de fleste af de farvning og trykning Waster vandbehandling proces vil være biokemiske behandling.

Den seneste kontakt med den farvning plante spildevand affarvning, brugen af jernholdige, natriumhydroxid og poly aluminium chlorid, efter behandling en del af røde eller ikke kan fjernes, Waster vand behandling PH værdi af 8, hvorfor en del af røde ikke kan fjernes , om at overveje udskiftning af andre narkotika? Her har vi lavet en analyse baseret på problemet.

Jernholdige sulfat dosering metode og PH-værdi

Brugen af jernholdige sulfat på røde, grønne Waster vandbehandling effekt vil blive værre, men så længe den passende reaktion betingelser kan også reduceres generelt at emissionsnormerne for farve. I dette tilfælde foretages følgende anbefalinger:

1, natriumhydroxid tilføjet til forsiden, bagsiden plus jernholdige, plus tilføjet efter PH forblev på 9 eller så. Efter tilsætning af natriumhydroxid, pH kan nå mere end 12, under stærk alkali betingelser kan ødelægge nogle af den molekylære struktur af farvede grupper, den vanskelige at håndtere farvet grupper til let at beskæftige sig med farvede grupper. Og derefter i begyndelsen af reaktionen med jernholdigt metal PH vil være 11 eller så, den jernholdige metaller i PH-værdien i 11 eller flere affarvning effekt vil være bedre end pH 8 eller deromkring, Waster vandbehandling især en del af den vanskelige at håndtere farvede grupper .

2, natriumhydroxid i kalk, samtidig med at reducere omkostningerne ved lægemidler har også effekten at forbedre behandling virkning.