Hjem > Nyheder > Indhold

Farvning spildevand behandling spildevand gule årsager

Jul 20, 2017

Farvning spildevand behandling spildevand gule forårsager

Farvning og trykning industri spildevandsrensning, hvis spildevand efter biokemiske behandling, dosering brugen af jernholdige sulfat og flydende kaustisk soda, hvorfor behandling efter vand farven er lys gul det? Som om dette fænomen er generelt af hvilke grunde, spildevandsrensning hvilken metode bør anvendes til at beskæftige sig med det? Den følgende analyse med dig på trykning og farvning spildevandsrensning efter den gule grund.

Behandling af farvning spildevand af jernholdige sulfat

Udskrivning og farvning spildevand er fælles i indhold af organisk materiale, farvedybde, basisk osv. Hvis det er behandlet med jernholdige sulfat og flydende alkali vil have gul, efter at der er to muligheder, en af trykning og farvning spildevand ikke fældes i nogle af de uorganiske metalioner, er andet farven af organisk stof; spildevandsbehandling af fjernelse af uorganiske metalioner kan bruges til at justere alkali, tilføje natrium sulfid og andre uorganiske metalioner nedbør. Hvis det organiske stof i trykning og farvning spildevand gør farven vises lysegul, er det nødvendigt at overveje avancerede oxidation eller adsorption.

For den oprindelige farve i spildevandet er gule, med jern jern efter farven fade, og derefter grundene for fremkomsten af gul kan også være en form for anti-farve fænomen, og brug og visse reaktive farvestoffer relateret til forsiden for at se farven fjernet , efterfulgt af og den oprindelige affald vand svarende til farven, så de fleste farvning og trykning af spildevand behandlingsproces vil være biokemiske behandling.

Den seneste kontakt med den farvning plante spildevand affarvning, brugen af jernholdige, natriumhydroxid og poly aluminium chlorid, efter behandling en del af røde eller ikke kan fjernes, PH værdi af 8, hvorfor en del af røde ikke kan fjernes, spildevandsrensning om at overveje udskiftning af andre narkotika? Her har vi lavet en analyse baseret på problemet.

Jernholdige sulfat dosering metode og PH-værdi

Brugen af jernholdige sulfat på røde, grønne spildevand behandling virkning vil blive værre, men så længe den passende reaktion betingelser kan også reduceres generelt at emissionsnormerne for farve. I dette tilfælde foretages følgende anbefalinger:

1, natriumhydroxid tilføjet til forsiden, bagsiden plus jern jern, plus metal efter PH forblev på 9 eller deromkring. Efter tilsætning af natriumhydroxid, pH kan nå mere end 12, på betingelserne af stærk alkali kan ødelægge en del af den molekylære struktur af farvede grupper, den vanskelige at håndtere farvet grupper til let at beskæftige sig med farvede grupper. spildevandsrensning og derefter begyndelsen af reaktionen med jernholdigt metal PH vil være 11 eller så, de jernholdige metaller i PH-værdien i 11 eller flere affarvning effekt vil være bedre end pH 8 eller deromkring, især en del af den vanskelige at håndtere farvede gruppe s.

2, natriumhydroxid i kalk, samtidig med at reducere omkostningerne ved lægemidler har også virkning for at forbedre effekten af behandlingen.