Hjem > Nyheder > Indhold

Tre store metoder til spildevandsrensning

Jun 12, 2017

Tre store metoder til spildevandsrensning

Fysiske

Spildevand behandlingsmetode, som er adskilt af fysisk handling og genanvendes i det spildevand, som indeholder de afbrudt forurenende stoffer (herunder olie film og olie perler), kan opdeles i tyngdekraften adskillelse, centrifugal adskillelse metode og si-filter aflytning metode. Behandlingsmetoden baseret på princippet om varmevekslingen også tilhører den fysiske behandlingsmetode.

Kemiske

Ved kemisk reaktion og masse overførsel at adskille og fjerne den opløste, kolloid tilstand af forurenende stoffer i spildevandet eller konvertere det til uskadelige stoffer i spildevand behandlingsmetode. I kemisk behandling, behandling enhed baseret på kemisk reaktion for at tilføje medikament er: koagulation, neutralisering og redox og behandling enhed baseret på masse overførsel er: udvinding, stripping, blæser, adsorption, ionbytning, elektrodialyse og omvendt osmose. De sidstnævnte to processorenheder kaldes membran adskillelse teknologi. Processen enheden ved hjælp af masse transfer har både kemiske og beslægtede fysiske funktioner, så det kan være adskilt fra den kemiske behandling og blive en anden slags behandlingsmetode kaldet fysisk-kemiske metode.

Biologiske

Gennem metaboliske handling af mikroorganismer, er de organiske forurenende stoffer i spildevandet, som løsning, kolloid og mikro suspension, omdannet til en stabil og harmløse spildevand behandlingsmetode. Ifølge de forskellige mikroorganismer, den biologiske behandlingsmetode kan opdeles i to typer: Aerob biologisk behandling og anaerob biologisk behandling. Biologiske rensningsanlæg er almindeligt anvendt i Aerob biologisk behandlingsmetode, ifølge den traditionelle aerobe biologisk behandlingsmetode er opdelt i aktiverede slam og biofilm metode to kategorier. Aktiveret slam metoden er en regneenhed, det har en række forskellige indsatsformer. Behandling udstyr tilhører Biofilm metode har biologisk filter, biologiske pladespiller, biologiske kontakt oxidation tank og biologiske fluidiserede seng. Biologiske oxidation Dam kaldes også naturlige biologiske behandlingsmetode. Anaerob biologisk behandlingsmetode, også kendt som biologisk reduktion behandling, er hovedsagelig anvendes til behandling af høj koncentration økologisk spildevand og slam. Forarbejdning udstyr er primært mave poolen.

Biologiske kontakt oxidation proces anvendes til behandling af spildevand, det vil sige, bio-kontakt oxidation teknologi bruges til at udfylde fyldet i biologisk reaktion tank og alle fyldstoffer har været fyldt med den iltet spildevand, og flow gennem den filler ved en bestemt hastighed. Fyldt med biofilm, spildevand og biofilm omfattende kontakt i biofilm på rollen af mikrobiel metabolisme, spildevand organiske miljøgifte er fjernet, spildevand rensning. Endelig, behandling af spildevand udledes i biologiske kontakt oxidation behandlingssystem og husspildevand blandet efter behandling, klor desinfektion standard decharge. Biologiske kontakt oxidation metode er en biofilm proces mellem aktiveret slam og biofilter, som er karakteriseret ved fastsættelsen af fyldstoffer i poolen, beluftning af bunden af dammen er fyldt med ilt og spildevand i poolen er i flydende tilstand at sikre spildevand med fyldstof i spildevand, at undgå fejl af kontakt mellem spildevand og fyldstof i biologiske kontakt oxidation tanken fuld kontakt.