Hjem > Nyheder > Indhold

Faktorer, der påvirker effekten koagulation af flydende aluminium sulfat

Oct 26, 2017

Faktorer, der påvirker effekten koagulation af flydende aluminium sulfat

Flydende aluminium sulfat i en visse betingelser kan være koagulation, virkningerne af dens koagulation effekten af hvilke faktorer? Tag et kig på det

Det menes, at de faktorer, der påvirker koagulation af flydende aluminium sulfat er vandtemperaturen, opslemmede koncentration i vand, pH værdi, koaguleringsmiddel dosering og så videre. Vandtemperaturen er for lav, kolloid Brownske bevægelse bremser, hydrering steg, koaguleringsmiddel hydrolyse er langsom, så vandets temperatur er normalt 20 ~ 30 ℃ er passende. De eksperimentelle betingelser for vandtemperaturen 25 ~ 30 ℃, i overensstemmelse med de mest hensigtsmæssige temperaturkrav. Koncentrationen af opslæmmet faststof i vand er lavt, partikel kollision sats er stærkt reduceret, koagulation effekten er dårlig; Men koncentrationen er høj, kræves koagulation dosis øges. pH-værdien påvirker de tilstedeværelse og overflade egenskaber af forurenende stoffer, men påvirker også hydrolyse ligevægt af koaguleringsmidler og morfologi og tidspunkt for produktets eksistens. Perkolat indeholder en høj grad af bikarbonat alkalinitet, pH har en vis buffer virkning.

Resultaterne viser, at den svagt basisk perkolat kan opnå bedre eksperimentelle resultater uden syre og alkali regulering. Dosering af flydende aluminium sulfat er relateret til den type og koncentration af mikropartikler i vand, og er også relateret til forskellige flydende aluminium sulfat, metoden dosering og medium tilstand.

Her, mener jeg, vi har en flydende aluminium sulfat har en generel forståelse af bar