Hjem > Nyheder > Indhold

General flydende aluminium Sulfate eller mere lidt jern urenheder

Jul 07, 2017

Flydende aluminium sulfat nedbør metode jern fjernelse

Generelle flydende aluminium sulfate eller flere lidt jern urenheder, for at lade det spille sin brug virkning, er det nødvendigt at sikre dens renhed, og der er mange måder at fjerne jern, nedbør metode er en af følgende fremgangsmåder for at indføre.

1, aluminiumoxid og jern bestemmelse metode: bestemmelse af aluminium oxid indhold, brug af indirekte kompleksometriske metode titrering. Under visse betingelser, et overskud af EDTA-oploesningen blev tilføjet og den resterende EDTA var titreres med bly nitrat som indikator. KF løsning blev derefter selektivt fjernet fra kompleksbundet aluminium ioner og titreres med bly nitrat fjernet fra EDTA, kan blive målt indholdet af aluminiumoxid, enheden med (gΠL) sagde.

2, forberedelse af flydende aluminium sulfat: den affald svovlsyre udvaskning bauxit fremstillet ved den syreopløsning efter fortynding, flokkulering, bundfældning, Juster pH-værdien i 310 ~ 315 eller deromkring, prøveudtagning analyse af aluminiumoxid indhold og jernindhold ( Masse brøkdel), aluminiumoxid koncentrationen af 100158 g/L, jern % 011080%.

3, økologisk fældningsmiddel en nedbør jern fjernelse:

En solid organisk bundfald A 40 g blev behandlet med afsaltet vand til en løsning af 40% af massen. Den flydende fældningsmiddel blev tilføjet til en vis mængde af flydende aluminium sulfat ifølge mængden aluminium sulfat væske, og blandingen blev filtreret straks efter omrøring for 110 timer for at måle indholdet af aluminiumoxid og jernindhold.

Håbe at ovenstående indhold kan hjælpe dig, hvis du ønsker at lære mere om flydende aluminium sulfat viden, Fortsæt venligst med at betale opmærksomhed til vores hjemmeside, og vi glæder os over nye og gamle kunder kommer til at købe vores produkter.