Hjem > Nyheder > Indhold

Industrielle aluminium sulfat kan være årsag til fjernelse af spildevand

Oct 26, 2017

Rollen af industrielle aluminium sulfat alot, det kan være ud over fosfor, Xiao Bian for alle til at indføre grundene.

Industrielle aluminium sulfat i spildevand kan bruges til fosfor fjernelse, som dets egen Sure, og sure stoffer med PH-værdien i spildevand og fortsætte til hydrolyse. Carboxyl gruppe er dannet for at danne en polycykliske carboxyl kompleks, som reagerer med orthofosfat i vand til at producere en fosfat bundfald for at opnå effekten af fosfor fjernelse.

Fosfor i spildevand kan opdeles i tre typer af orthofosfat, delvis fosfor og organisk fosfor. Den positive fosfor er let reagerede med lime, industrielle aluminium sulfat og så videre til at producere fosfat bundfald. Derfor, når den kemiske fosfor fjernes fra spildevandet, fjernes det faktisk kun i vandet. Mens de delvis fosfor og organisk fosfor er ikke let at frigøre med vand, ikke med den koaguleringsmiddel reaktion til at producere sediment. I denne henseende i rensningsanlæg, brug af biokemiske vej, gennem mikrobielle adsorption, nedbrydning, konverteringen vil være delvis fosfor, organisk fosfor er konverteret til orthofosfat at opnå formålet med fosfor fjernelse.

For fosfor forureningen i spildevandet, vil vi bruge industrielle aluminium-sulfat til at udføre fosfor fjernelse, for at opnå bedre behandlingsresultater og gemme forarbejdningsomkostninger.

Industrielle aluminium sulfat ved en bestemt temperatur, for at spille sin maksimale fordel, følgende for alle at tale om:

Det er blevet konstateret at, når temperaturen er under 5 ° C, hydrolysehastighed af PAC er langsom og sin molekylære struktur ændres fra aktiv tilstand til stationære eller inaktive tilstand. Når temperaturen er 5-20 ℃, strukturen af industrielle aluminium sulfat er de mest stabile molekyler, især ved omkring 20 ℃ vandtemperatur, kan gøre PAC hurtig hydrolyse og temperatur på-5 ℃, den molekylære struktur med langsom stop aktivitet, den sats af hydrolyse bremset, og reaktionshastigheden for forurenende stoffer i vand er også langsom, det er vanskeligt at form alun. Derudover vandtemperaturen er for lav vil øge viskositeten af vandet, flokkulering reaktionen er langsom, bundfældning effekt er svækket, fnug vanskeligere at kollidere med hinanden, samhørighed, alun partikler fint.

I den kolde vinter i nord, kan du vælge at deltage apotek på omkring 10 am eller omkring 3 pm. Når temperaturen er for høj, er PAC hydrolyse hastigheden og vand forurenende reaktion hastighed for hurtig, dannelsen af flocs mindre, stærkt hydrering, slam vandindhold steg, slam behandlingsomkostningerne. Industrielle aluminium sulfat kan også være i høj temperatur inaktivering, kan ikke spille sin rolle i polymer flokkulering. Derfor, når du bruger industrielle aluminium-sulfat, vandets temperatur kan styres over 5 ℃, helst på 20 ℃ -50 ℃, dvs under normal temperatur, jo højere temperatur, jo mere intens Brownske bevægelse, jo hurtigere reaktionshastigheden.