Hjem > Nyheder > Indhold

Industrielle aluminium sulfat er en udbredt industrielle reagens

Sep 27, 2017

Industrielle aluminium sulfat er en udbredt industrielle reagens, som regel forveksles med alun. Alun er et dobbelt salt af industrielle aluminium sulfat og kalium sulfat, mens industrielle aluminium sulfat er en enkelt salt. Komplekse salt, også kendt som tunge salt, sammensat af to eller flere enkelt salt, i løsning ionisering af enkelt salt ioner.

Industrielle aluminium sulfat er normalt bruges som en flokkulant til rensning af drikkevand og spildevand behandling udstyr, men også for papirindustrien.

Under naturlige betingelser er industrielle aluminium sulfat næppe findes i form af en vandfri salt. Det vil danne en række hydrater, som seksten vand industrielle aluminium sulfat er den mest almindelige.

Industrielle aluminium sulfat er også en meget effektiv molluskicid, kan dræbe spanske snegle (spanske snegle).

Industrielle aluminium sulfat bruges til rensning af vand og bruges som et medium i tekstil udskrivning og farvning. I rensning af vand gør det urenheder kondensat, lettere at udfælde og filtrere.

Når opløst i en stor mængde af neutral eller svagt basisk vand, producere kolloid bundfald aluminium hydroxid, Al (OH) 3. I trykning og farvning stof, gør aluminium hydroxid kolloid farvestof lettere knyttet til anlægget fiber ovenfor.

Industrielle aluminium sulfat bruges også til at regulere jordens pH-værdi, fordi det hydrolyserer aluminium hydroxid mens der producerer små mængder af fortyndet svovlsyre løsning.