Hjem > Nyheder > Indhold

Industrielle aluminium sulfat er ikke let at vejret og mister krystalklart vand

Oct 20, 2017

Industrielle aluminium sulfat er ikke let at vejret og mister krystalklart vand, relativt stabile, varme mister vand, høj temperatur vil være nedbrydes til aluminiumoxid og svovl oxider. Opvarmet til 770 ℃ begyndte at bryde ned i alumina, svovl svovltrioxid, svovldioxid og vanddamp. Opløseligt i vand, syre og alkali, uopløseligt i ethanol. Den vandige opløsning er sure. Hydrolyse producerer aluminium hydroxid. Den vandige opløsning kan koges i lang tid at producere grundlæggende industrielle aluminium sulfat. Ikke-giftige, støv kan stimulere øjne. Hydrolyzate har en base salt og en kolloid bundfaldet af aluminium hydroxid. Nemt med kalium, natrium, ammonium salt til form alun, såsom kalium aluminium kalium kAl (SO4) 3 · 12H2O. varme hydrat, den voldsomme ekspansion, og blive svamp-lignende, opvarmet til rødglødende, nedbrydning af svovl svovltrioxid og aluminiumoxid.

Industrielle aluminium sulfat er let at opløse, løsningen er sure, ætsende. Bauxit indeholdt urenheder bør ikke være for meget, især jern salt kan ikke være for høj, ellers vil det være harpiks tyggegummi, farvestof kemisk effekt, der påvirker farven på papir. Omkring 50% af den samlede produktion af industrielle aluminium sulfat er den første større brug for papir.

Industrielle aluminium sulfat lukket operation, lokal udsugning. Operatørerne skal uddannes specielt til nøje overholde de operationelle procedurer. Det anbefales, at operatøren bærer en selvansugende filter støvmaske, bære kemiske sikkerhedsbriller, bære toxics og bære gummihandsker. Undgå støv. Undgå kontakt med oxidant. Håndtering lys lastning og losning, for at forhindre skader på emballagen. Udstyret med en lækage akut behandling udstyr. Tomme containere, der kan være skadelige rester.

Industrielle aluminium sulfat er normalt bruges som en flokkulant til rensning af drikkevand og spildevand behandling udstyr, men også for papirindustrien. Industrielle aluminium sulfat er også en meget effektiv molluskicid, kan dræbe de spanske snegle. Industrielle aluminium sulfat bruges til rensning af vand og bruges som et medium i tekstil udskrivning og farvning. I rensning af vand gør det urenheder kondensat, lettere at udfælde og filtrere.