Hjem > Nyheder > Indhold

Industrielle aluminium sulfat rolle og brug

Nov 01, 2017

Let opløseligt i vand, aluminium sulfat i ren svovlsyre syre ikke kan opløses (men sameksistens), i svovlsyre løsning og svovlsyre opløst i vand, så opløseligheden af aluminium sulfat i svovlsyre er opløseligheden af aluminium sulfat i vand.

Ved stuetemperatur nedbør der indeholder 18 molekyler af krystalklart vand, vand 18 aluminium sulfat, industriel produktion af mere end 18 vand aluminium sulfat. Indeholder vandfri aluminium sulfat 51,3%, selv om 100 ℃ vil ikke autolysis (opløselige i sin egen krystalklart vand).

Ikke let at vejret og mister krystalklart vand, relativt stabile, varme vil blive dehydreret, høj temperatur vil være nedbrydes til aluminiumoxid og svovl oxider. Opvarmet til 770 ℃ begyndte at bryde ned i alumina, svovl svovltrioxid, svovldioxid og vanddamp. Opløseligt i vand, syre og alkali, uopløseligt i ethanol. Den vandige opløsning er sure. Hydrolyse producerer aluminium hydroxid. Den vandige opløsning kan koges i lang tid at producere grundlæggende aluminium sulfat. Industriprodukter er grå, skællet, granulerede eller massiv, med lavt jern salt og lys grøn, og på grund af billig jern oxideres salt forlader overfladen gul. Den rå vare er en hvid fine fine krystalstruktur. Ikke-giftige, støv kan stimulere øjne.

Rolle og brug

Papirindustrien som harpiks lim, wax emulsion og andre forbindelser af fældningsmiddel, vandbehandling som en flokkulant, men også for skum brandslukker, fremstilling af alun, aluminium hvid råvarer, olie blegning, deodorant, nogle narkotika af råvarer og så videre. Men også til fremstilling af kunstige ædelsten og højere ammonium alun. Arsen indhold ikke mere end 5mg/kg af produktet kan bruges til vand behandling flokkulant.

1. papirindustrien, der bruges som et papir dimensionering agent til at forbedre papirets vand, uigennemtrængelighed;

2. opløst i vand kan gøre vandet i små partikler og naturlige partikler kondenseret i store stykker af fnug, og dermed fjernes fra vandet, det bruges som vand- og spildevandsforvaltning koaguleringsmidler;

3. brugt som en grumset vandrensning agent, også brugt som en fældningsmiddel fastsættelse agent, filler og så videre. Anvendes i kosmetiske midler som antiperspirant kosmetik råvarer (astringerende);

4. ild industri med bagepulver, skummende agent sammensat af skum brand slukning agent;

5. analyse reagenser, bejdsemiddel, garvning agent, olie decolorizer, træbeskyttelsesmiddel;

6. albumin pasteurisering stabilisator (herunder flydende eller frosne hele æg, protein eller æggeblomme);

7. kan bruges som råvarer til fremstilling af kunstige ædelsten og højere ammonium alun, andre aluminater;

8. i brændstofindustrien, i produktion af chrome gul og sø farvestof som en fældningsmiddel, mens rolle fastsættelse og påfyldning agent.

Håndtering og opbevaring

Operation noter: lukket operation, lokal udsugning. Operatørerne skal uddannes specielt til nøje overholde de operationelle procedurer. Det anbefales, at operatøren bærer en selvansugende filter støvmaske, bære kemiske sikkerhedsbriller, bære toxics og bære gummihandsker. Undgå støv. Undgå kontakt med oxidant. Håndtering lys lastning og losning, for at forhindre skader på emballagen. Udstyret med en lækage akut behandling udstyr. Tomme containere, der kan være skadelige rester.

Forsigtighedsregler ved opbevaring: Butik i et køligt, ventileret lagersted. Fra ild, varme. Bør opbevares separat med oxidant, undgå blandet opbevaring. Lagerområdet skal være udstyret med egnede materialer skal indeholde spild.