Hjem > Nyheder > Indhold

Industrielle aluminium SulfateThe vigtigste formål

Aug 18, 2017

Aluminium-sulfat (kemisk formel Al2 (SO4) 3, Skriv 342.15), hvide ændres krystallinsk pulver, massefylde 1,69 g/mL (25 ℃). I papirindustrien som en harpiks lim, wax emulsion og andre forbindelser af fældningsmiddel, behandling af vand som en flokkulant, men også for brandslukker skum olie til fremstilling af alun, aluminium hvid råvarer, blegning, deodorant, nogle narkotika rå materialer og så videre. Men også til fremstilling af syntetiske smykkesten og højere ammonium alun.

Omkring 50% af den samlede produktion af aluminium-sulfat er den første større brug for papir, den næststørste anvendelse i drikkevand, industrielle vand og industrielle rensningsanlæg til at gøre flokkulater, tegner sig for omkring 40% af den samlede produktion af aluminium sulfat. Når aluminium sulfat føjes til slags vand, det kan producere kolloid flager af aluminium hydroxid, som kan adsorberes og bundfald bakterier, kolloider og andre opslaemmet stof, og kan kontrollere farven og smagen af vand i drikke vand behandling.

Første, den fysiske natur

Industriprodukter er grå, skællet, granulerede eller massiv, med lavt jern salt med lysegrøn, og på grund af billig jern oxideres salt og den overflade gule. Den rå vare er en hvid fine fine krystalstruktur.

Let opløseligt i vand, aluminium sulfat i ren svovlsyre syre ikke kan opløse (men sameksistens), i svovlsyre løsning og svovlsyre opløst i vand, så opløseligheden af aluminium sulfat i svovlsyre er opløseligheden af aluminium sulfat i vand.

Der er ingen vand og octadecahydrate. Vandfri er en farveløs, ændres krystal. Opløseligt i vand, vandige løsning var Sure, tungt opløseligt i ethanol. Opløselighed i vand øges med stigende temperatur. Octadecyl hydrat (Al2 · (SO4) 3 · 18H2O) er en farveløs monoclinic krystal. Opløseligt i vand, uopløseligt i ethanol. Den vandige opløsning er sure på grund af hydrolyse.

Anden, den kemiske natur

Ikke let at vejret og mister krystalklart vand, relativt stabile, varme vil blive dehydreret, høj temperatur vil være nedbrydes til aluminiumoxid og svovl oxider. Opvarmet til 770 ℃ begyndte at bryde ned i alumina, svovl svovltrioxid, svovldioxid og vanddamp. Opløseligt i vand, syre og alkali, uopløseligt i ethanol. Den vandige opløsning er sure. Hydrolyse producerer aluminium hydroxid. Den vandige opløsning kan koges i lang tid at producere grundlæggende aluminium sulfat. Ikke-giftige, støv kan stimulere øjne. Hydrolyzate har en base salt og et bundfald af aluminium hydroxid. Let kombineres med kalium, natrium, ammoniumsalt til form alun, såsom kalium aluminium kalium kAl (SO4) 2 · 12H2O. Når hydrat er opvarmet, det svulmer voldsomt og bliver svamp, og når det opvarmes til røde varme, det nedbrydes i svovl svovltrioxid og aluminiumoxid.

Tredje, Hovedformålet

Bruges som en effektiv crosslinking agent for animalsk lim, og kan forbedre viskositet af animalsk lim. Også bruges som urinstof hærdning agent hærdning agent, 20% vandig opløsning hærdning hurtigere.

Papirindustrien som harpiks lim, wax emulsion og andre forbindelser af fældningsmiddel, behandling af vand til flokkulater, men også for skum brandslukker, fremstilling af alun, aluminium hvid råvarer, olie blegning, deodorant, nogle narkotika af rå materialer og så videre. Men også til fremstilling af syntetiske smykkesten og højere ammonium alun. Arsen indhold ikke mere end 5mg/kg af produkter kan bruges til vand behandling flokkulant.

1. papirindustrien, der bruges som et papir dimensionering agent til at forbedre papirets vand, uigennemtrængelighed;

2. opløst i vand kan gøre vandet i små partikler og naturlige partikler kondenseret i store stykker af fnug, og dermed fjernes fra vandet, det bruges som vand- og spildevandsforvaltning koaguleringsmidler;

3. brugt som en grumset vandrensning agent, også brugt som en fældningsmiddel fastsættelse agent, filler og så videre. I kosmetik anvendes som antiperspirant kosmetik råvarer (astringerende);

4. ild industri med bagepulver, skummende agent sammensat af skum brand slukning agent;

5. analyse reagenser, bejdsemiddel, garvning agent, olie decolorizer, træbeskyttelsesmiddel;

6. albumin pasteurisering stabilisator (herunder flydende eller frosne hele æg, protein eller æggeblomme);

7. kan bruges som råvarer til fremstilling af kunstige ædelsten og højere ammonium alun, andre aluminater;

8. i brændstofindustrien, i produktion af chrome gul og sø farvestof som en fældningsmiddel, mens rolle fastsættelse og påfyldning agent.