Hjem > Nyheder > Indhold

Introduktion og processen af Hotel Catering spildevandsrensning

Jul 20, 2017

Introduktion og processen af Hotel Catering spildevandsrensning

Følgende er de samme som de "

Der er flere måder at definere definitionen af mad og drikke affald: man refererer til føde-og drikkevareindustrien og spisestuen og produktion af affald rester og affald, der er et ordsprog, at restauranter, spildevandsrensning hoteller og andre fødevarer industriens emissioner af oil.潲 vand, herunder ris vand, ris suppe, madrester, fishbone, bone rester, melon og så videre. Ifølge statistikken, kun mere end 100 store og mellemstore by restaurationsbranchen, den daglige tilførsel af spildevand er tæt på 300 millioner t, hvis ikke behandles vil forårsage stor forurening.

Først, Karakteristik af mad affald

De vigtigste elementer i mad og drikke affald er den resterende mad og vand, stivelse, mad fiber, animalsk fedt og andet organisk materiale som den vigtigste komponent, med højt næringsindhold, højt vandindhold, spildevandsrensning højt indhold af fedt og salt, letfordærvelige gærede lugt The hvis du samler det sammen med garbage indsamling, transport og bortskaffelse, bliver alvorligt påvirker bymiljø og bolig liv, vil også påvirke den endelige bortskaffelse af indenlandske affald effekt. Desuden madaffald indeholder en masse organisk materiale, sin ernæring er omfattende og rigt, så længe den passende behandling teknologi, du kan lave mad og drikke affald for at være fuldt "ressourceforbrug".

Andet, behandling af fødevarer spildevand

Der er to måder at behandle madaffald:

① brugen af kemiske reaktioner, ved tilsætning af kemiske stoffer i spildevandet i nedbrydning af organisk spørgsmål, spildevandsrensning og derefter begravet behandling. Fordelen ved denne metode er simpel, effektiv, Ulempen er, at en lang række nyttige affaldsmaterialer materielle affald, og det er sandsynligt at forårsage sekundær forurening.

② madaffald

Vand gennem en række behandlingsprocesser i organisk gødning for landbrugsproduktionen. Denne metode er i overensstemmelse med den skadesløse, nedsat, ressource-orienterede tilgang, manglerne ved høj forarbejdningsomkostningerne, spildevandsrensning lang produktionen cyklus, økonomisk effektivitet er ikke indlysende. I dag bruges den anden metode til behandling af mad og drikke spildevand. Efter samlingen af mad affald vand at gå gennem den første solid-liquid separation. Den flydende del af første olie og vand adskillelse, adskillelse af olieaffald genbrug, vand og derefter opfølgende behandling. Da det organiske indhold af mad og drikke spildevand er høj, er den faste del af fast-flydende adskillelse komposteret. Kompostering produkter er generelt bruges som organisk gødning for landbrugsproduktionen.