Hjem > Nyheder > Indhold

Flydende aluminium sulfat aluminium hydroxid fremstillingsmåden

Sep 27, 2017

Flydende aluminium sulfat aluminium hydroxid fremstillingsmåden:

Aluminium hydroxid og svovlsyre er reageret under opvarmning for at få flydende aluminium sulfat. Metoden for produktionsprocessen er enkel, behøver ikke høj temperatur og tryk og andre barske betingelser og afvikling, jern og andre processer, relative energiforbruget er lav, og produktion af flydende aluminium sulfat kvalitet ren, fremragende ydeevne. Ulempen er høje omkostninger og dyrt.

Selv så, flydende aluminium sulfat, produceret af aluminium hydroxid i flydende aluminium sulfat, er den mest rene og har været brugt i nogle brancher.

Resultater og Rhithers. Rhithers. Verticals.ithers. lodret correlations.ithers. Verticals.ither correlations.omenges Rh - jo større koncentrationen af svovlsyre, jo mere intens reaktion. Dog, koncentrationen af svovlsyre er for stor, reaktion materiel tæthed, dispersion grad er lav, diffusion er lille, flydende aluminium sulfat aluminium sulfat knyttet til overfladen af pulver-partikler til at forhindre en yderligere fremskridt af reaktionen. Kun dannelsen af aluminium-sulfat hurtigt sprede sig til løsning, således at pulveret udsat for den nye reaktion overflade, reaktionen kan være stabil, flydende aluminium sulfat bauxit mere aluminium udvaskning. Derfor reaktion system skal have nok vand til at udtrække den genererede aluminium-sulfat, og den bedste måde er at fortynde svovlsyre i den passende koncentration til at opfylde reaktionen behov.