Hjem > Nyheder > Indhold

Flydende aluminium sulfat forårsager krystaller

Jun 26, 2017

Flydende aluminium sulfat forårsager krystaller

I almindelighed, aluminium-sulfat er opløseligt i vand, således at der vil være flydende aluminium sulfat denne ting, men nogle gange, under brug, vil det producere krystaller, hvad er grunden? Følgende vil blive beskrevet i detaljer:

1, flydende aluminium sulfat løsning i den langsigtede placering, vandet vil fortsætte med at reducere fordampning, medfører øget koncentration af løsningen indtil mætning, og flydende aluminium sulfat mættet løsning og derefter fordamper fugt vil føre til opløst stof i form af krystal krystallisering, så der vises en krystal.

2, desuden, flydende aluminium sulfat temperatur er reduceret, opløseligheden bliver mindre, vil producere krystaller.

I sammendrag, langsigtet placering, reduktion af vand, temperatur reduktion, vil føre til flydende aluminium sulfat krystal, når den ikke er i brug, være opmærksom på at bevare passende temperatur desuden, du kan altid tilføje vand, så at crystal opløst i

Nogle gange, for nogle grund, behov for flydende aluminium sulfat i fast form, så hvordan at forarbejde det til fast form?

1, en vis koncentration af flydende aluminium sulfat til fordamperen, og derefter opvarmes ved fordampning af overskydende vand, og derefter transporteres til skimmel ovenfor, krystalliseringen af køling, og endelig kan være solid aluminium sulfat.

2, ved en bestemt koncentration og ph liquid aluminium sulfat, aluminium hydroxid og svovlsyre i en vis andel til reaktoren, ved en bestemt temperatur og hastighed betingelser at afspejle køle af crystal kan være solid aluminium sulfat.

Disse to metoder kan være flydende aluminium sulfat i fast form, vi kan vælge efter deres behov.