Hjem > Nyheder > Indhold

Flydende aluminium sulfat i en visse betingelser kan være koagulerede

Jul 07, 2017

Flydende aluminium sulfat i en visse betingelser kan være koaguleret, der påvirker dens koagulation virkning af hvilke faktorer? Tag et kig på det

Det menes, at de faktorer, der påvirker koagulation af flydende aluminium sulfat er vandtemperaturen, opslemmede koncentration i vand, pH værdi, koaguleringsmiddel dosering og så videre. Vandtemperaturen er for lav, kolloid Brownske bevægelse bremser, hydrering steg, koaguleringsmiddel hydrolyse er langsom, så vandets temperatur er normalt 20 ~ 30 ℃ er passende. De eksperimentelle betingelser for vandtemperaturen 25 ~ 30 ℃, i overensstemmelse med de mest hensigtsmæssige temperaturkrav. Koncentrationen af opslæmmet faststof i vand er lavt, partikel kollision sats er stærkt reduceret, koagulation effekten er dårlig; Men koncentrationen er høj, kræves koagulation dosis øges. PH-værdien påvirker de tilstedeværelse og overflade egenskaber af forurenende stoffer, men påvirker også hydrolyse ligevægt af koaguleringsmidler og morfologi og tidspunkt for produktets eksistens. Perkolat indeholder en høj grad af bikarbonat alkalinitet, pH har en vis buffer virkning.

De eksperimentelle resultater viser, at den svagt basisk perkolat kan opnå bedre eksperimentelle resultater uden syre og alkali regulering. Dosering af flydende aluminium sulfat er relateret til arter og koncentration af mikropartikler i vand, og er også relateret til sorter, dosering metoder og medium betingelser flydende aluminium sulfat.

Her, mener jeg, vi har en flydende aluminium sulfat har en generel forståelse af det, hvis du vil vide mere om indholdet, venligst være opmærksomme på vores hjemmeside, hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os, eller besøg virksomheden, ser frem til dit besøg.