Hjem > Nyheder > Indhold

Flydende aluminium sulfat i papir industri vandbehandling spiller en meget vigtig rolle

Nov 01, 2017

Flydende aluminium sulfat er en hvid ændres krystallinsk pulver, udbredt i papirindustrien, vandbehandling spiller en meget vigtig rolle. Så hvad andre aspekter af det ud over det?

1. flydende aluminium sulfat bruges som effektiv crosslinking agent for animalsk lim, og kan forbedre viskositet af animalsk lim. Også bruges som urinstof hærdning agent hærdning agent, 20% vandig opløsning hærdning hurtigere. Papirindustrien som harpiks lim, wax emulsion og andre forbindelser af fældningsmiddel, vandbehandling som en flokkulant, men også for skum brandslukker, fremstilling af alun, aluminium hvid råvarer, olie blegning, deodorant, nogle narkotika af råvarer og så videre. Men også til fremstilling af kunstige ædelsten og højere ammonium alun. Arsen indhold ikke mere end 5mg/kg af produktet kan bruges til vand behandling flokkulant.

2. papir industri som et papir dimensionering agent til at forøge avisens vand, uigennemtrængelighed;

3. brugt som en grumset vandrensning agent, også brugt som en fældningsmiddel fastsættelse agent, filler og så videre. Anvendes i kosmetiske midler som antiperspirant kosmetik råvarer (astringerende);

4. opløses i vand kan gøre vandet i små partikler og naturlige partikler kondenseret i store stykker af fnug, og dermed fjernes fra vandet, det bruges som vand- og spildevandsforvaltning koagulant;

5. brand industri med bagepulver, skummende agent sammensat af skum brand slukning agent;

6. analyse reagenser, bejdsemiddel, garvning agent, olie decolorizer, træbeskyttelsesmiddel;

7. albumin pasteurisering stabilisator (herunder flydende eller frosne hele æg, protein eller æggeblomme);

8. kan bruges som råvarer til fremstilling af kunstige ædelsten og højere ammonium alun, andre aluminater;

9. i brændstofindustrien, i produktion af chrome gul og sø farvestof som en fældningsmiddel, mens rolle fastsættelse og påfyldning agent.