Hjem > Nyheder > Indhold

Flydende aluminium sulfat er udbredt

Jun 26, 2017

Flydende aluminium sulfat er meget udbredt, især i industrielle applikationer, det bruges ofte som en flokkulant, hvis det og ildfaste materialer, hvad der vil ske? Den

Flydende aluminium sulfat kombineret med ildfaste materialer, dannelsen af ildfaste injektion, intensiteten af svingninger med temperatursvingningerne. Fordi i varmen behandle en række ændringer af fysiske og kemiske ændringer. Ved stuetemperatur er det ikke koaguleringsmiddel koagulation langsom, tilføje koaguleringsmiddel bauxit cement vil producere calcium sulfat og jern sulfat, magnesium sulfat og så videre.

Flydende aluminium sulfat i anvendelsen af ildfaste materialer kan også spille en masse effekt.

Flydende aluminium sulfat kan naturligvis også bruges som papir fyldstof, bejdsemiddel, vand purifier og højekspanderende agent, varme kan fremme hydrolyse og producere udfældning af aluminium hydroxid. Dette er dens funktion, med udvikling af samfundet, teknologiske fremskridt, mener, at dets andre egenskaber vil udvikles gradvist.

På den flydende aluminium sulfat med ildfast materiale på det første kort introduktion til her, fra det, hvis det og ildfaste materialer, vil yderligere forbedre sine brug effekt.