Hjem > Nyheder > Indhold

Markedsanalyse af industrielle aluminium sulfat industri

Aug 02, 2017

Markedsanalyse af industrielle aluminium sulfat industri

Kinas industrielle aluminium sulfat markedet har været i den tilsvarende ubalance mellem udbud og efterspørgsel, har været at opretholde overforsyning, er markedssituationen ikke optimistisk. Analyse af grundene, der er hovedsageligt følgende:

1, Kinas industrielle aluminium sulfat industri er stadig ikke moden nok. Uanset om det er produktions-teknologi, udstyrsniveau eller omfanget af produktionen, produkternes kvalitet, i forhold til udenlandske avancerede virksomheder stadig har et stort hul. Kombineret med en masse af virksomheder inden for planlægning og design er ikke gennemtænkt sagen vedrørende blinde investeringer, let at forårsage det samlede niveau af industrielle aluminium sulfat produkter reduceret.

2, et enkelt produkt, nye produkt udvikling kapacitet er svag, markedet har været i en tilstand af overdreven mætning. Nu Kinas industrielle aluminium sulfat produktion virksomheder, kun et lille antal virksomheder kan producere nogle serier af produkter og specielle produkter, de fleste virksomheder stadig kan kun producere en enkelt industrielle aluminium sulfat produkter. Og de fleste af de indenlandske produkter, indhold af aktive aluminiumoxid er lav, produktion af overlegne produkter for få virksomheder, kombineret med virkningen af ressourcer, produkt urenheder for meget sort struktur er vanskeligt at opfylde behovene af indenlandske og udenlandske markeder, især højt aluminiumoxidindhold og komedie og produkter.

3, produktion skalaen er lille, fattige økonomiske effektivitet. I Kina mere end 190 virksomheder inden for produktion af industrielle aluminium sulfat, på den ene side kan du se mange producenter af råmaterialer selvforsyning, ledelseserfaring er rig, markedsstabilitet og god effektivitet; anden side, der er flere fabrikanter på grund af dårlig markedsvilkår, om blinde produktion og salg, hvilket resulterer i ujævn markeds konkurrenceevne.

I de seneste år, markedet af industrielle aluminium sulfat, fordi outputvæksten er for hurtigt, ansøgning udviklingsefterslæb, resulterer i generelle markedet så længe efterspørgsel og ubalance. For at forbedre denne situation, skal de eksisterende produktion virksomheder gennemføre industriel reform, udvikling bør fokus på innovation, de faktiske markedsvilkår for produktionen, kan ikke blindt udvide markedet byrde, mens andre små virksomheder bør ikke fortsat blindt sat i produktion.

Analyse af Kinas industrielle aluminium sulfat industrien marked i de seneste år har fænomenet med overudbud resterne markedspres, vil forbedre denne situation, vi skal gennemføre industriel reform.