Hjem > Nyheder > Indhold

Maling og belægninger anvendes til væg overflade til at beskytte og dekorere

Oct 17, 2017

I det traditionelle kinesiske begrebet maling maling, den såkaldte maling belægning påføres væggen overfladen for at opnå beskyttelse og dekorative effekt. Selv et simpelt hus dekoration maling maling er et must, så en masse forståelse af maling maling er nødvendigt, at maling maling hvordan? Lære sammen!

Foran malingen er blevet nævnt i virkeligheden malet på overfladen af objektet fra rollen beskyttelse og dekoration, så hvad er maling male det? Faktisk i sidste ende, at maling og maling er dette en, men fordi brugen af forskellige råvarer, så der er forskelle på titlen.

Maling maling rolle

1. beskyttelse: maling maling har en vis rolle i beskyttelsen af isolering i mange hjørner af byen kan se deres skygge, i Boligmontering i denne rolle er også en masse.

2. dekoration: maling farve maling, men der er mange slags børste på væggen, men give os en forskellige visuelle effekter, spille en dekorativ effekt er indlysende.

3. særlige rolle: nogle maling maling har en særlig rolle, vores møbler vil ofte se maling med maling spray, som kan forbedre værdien af møbler produkter, liv vil stige.

Male farer af maling

Netop har nævnt så mange maling rollen som maling, men det er også en masse potentielle skade, så hvad er det?

1. kemiske farer: maling den største skade er fordelingen af giftige stoffer, i dagens dekoration er den største skade end formaldehyd og male en masse af formaldehyd i malingen, som også har forladt os skjulte fare.

2. potentielle farer: dekoration er et langsigtet problem, den potentielle skade af maling belægninger er relativt store, især i den varme sommer, male lugten af aroma af maling, men en stealth sundhed killer.

Resumé: Nu møbler maleri og hjem væg maling er malet maling, med de videnskabelige fremskridt, maling og maling gradvist tendens til at green, og endelig foreslog at vi bruger green male det.