Hjem > Nyheder > Indhold

Maling og belægninger forskellen mellem

Sep 08, 2017

Med velstand af dekoration marked, mange mennesker begyndt at forstå bygningen materialer produkter, male ordet er også langsomt vores opmærksomhed. Nogle mennesker tror, at maling maling, og nogle mennesker tror, at maling og maling er to irrelevante ting. Hvad er maling? Hvad er forskellen mellem maling og maling?

1. indledning af maling

Den såkaldte belægning er belagt på overfladen af en beskyttet eller dekoreret objekt, og kan være belagt med en solid vedhæftning af kontinuerlig film, starter normalt harpiks eller olie, eller emulsion, tilføje eller ikke tilføje pigmenter, fyldstoffer, tilføje de relevante tilsætningsstoffer, med økologisk opløsningsmidler eller vand fremstillet af tyktflydende væske. Belægninger er generelt består af fire hovedingredienser: filmdannende materiale (harpiks), pigmenter (herunder fysisk pigmenter), opløsningsmidler og tilsætningsstoffer.

Ifølge de vigtigste filmdannende materialer i malingen kan opdeles i fedtet maling, fiber belægninger, syntetiske belægninger og uorganiske belægninger, maling eller malingsfilm egenskaber kan opdeles i løsning, latex, sol, pulver, lys, udryddelse og farverige kunst maling. Det beskytter, pryder, skilte og andre særlige funktioner (f.eks. elektrisk isolering, groedehindrende, træk reduktion, varmeisolering, stråling modstand, overledning, magnetisk ledeevne, osv.). Derfor, i landbruget og industrien, nationale forsvar, videnskabelig forskning og folks liv har været mere og mere udbredt.

2. differencen mellem maling og maling

Tidligere aggregater blev behandlet med vegetabilske olier og naturharpiks og kaldes normalt maling. Med udviklingen af industrien, forskellige belægninger er stigende, og kvalitet og ydeevne er stigende, mange nye belægninger ikke længere indeholder olie komponenter. Det er ikke nok til at male navneord. Derfor nu gælder belægning overfladen af forskellige materialer, kollektivt kendt som maling, maling er kun én slags maling. Med udviklingen af videnskab, har en bred anvendelse af alle former for polymer harpiks gjort den grundlæggende ændring af belægning produkter, så det nøjagtige navn skulle være "økologisk maling".

I virkeligheden, maling er en slags maling, men kun de råvarer, der er brugt til at male tung olie og lak og maling, er baseret på engelsk oversættelse til belægning produkter. Desuden, da moderne maling bruger næsten ikke længere tung olie og lak som råvarer, det er ikke passende at kalde det maling igen.