Hjem > Nyheder > Indhold

Maling og belægninger til forskellen på eksistensen

Sep 26, 2017

I løbet af renoveringsprocessen nødt undertiden ejerne til at købe deres egen maling, når malingen master fortalte for at købe et bestemt mærke maling at se ovenstående er skrevet i malingen. Er maling og male det samme? Hvis ikke, hvad er forskellen mellem maling og maling?

Udviklingen af begrebet maling belægninger

Maling i vores land har en lang historie. Grunden til hvorfor kaldet maling, fra den tidlige dette materiale ikke kan adskilles fra vegetabilsk olie og maling, så "maling" ordet bærer en tung historie og gamle kultur. Med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi, maling industri er vokset, sort maling, kategori har også været nyskabende.

Udtrykket "maling" har optrådt i 1950 ' erne. I industrien har altid været, at maling og maling er kun det samme materiale af de to forskellige navne kun. århundrede, 50-60 år, og endda til 1970 ' erne, industrien bliver mere "male" forstået som læring, "maling" forstået som almindeligt kendt. Derfor, når "maling" antallet af titler med nogle akademiske smag, det synes at kun forskningsenheder kan nyde titlen på maling, såsom maling research institute eller maling forskning. På samme tid, hvor produktion virksomheder er kendt som fabrikken maling, maling fabrik eller male fabrik.

Sammenblanding af maling og maling navne begyndte efter i 1980 ' erne. Med den hurtige udvikling af økonomiske opbygning, den hurtige stigning i bygge-og anlægssektoren, er maling industri ikke længere monopol på den seneste kemiske system situation. Et stort antal nye indenlandske byggeri system svarende til produktionsanlægget anvendt almindeligt "maling" som et firmanavn. Med det store antal af arkitektoniske belægninger kom produkter til markedet, "male" ikke kun fra den hellige akademiske hall ud, men også fordi de arkitektoniske belægninger er hovedsagelig vand-baserede produkter, begrebet maling og derfor sociale fejlfortolkning, ensidig opfattelse, at malingen er vand, fejlagtigt tror, at maling og maling er to forskellige materialer, tilhører to forskellige industrier.

GB noter på maling og maling

Nationale standarder (GB 5206.1) i den grundlæggende terminologi af maling og lak ordforråd standarder, belægninger er defineret ved, at de anvendes på overfladen af objektet for at danne en solid belægning med beskyttende, dekorative eller særlige egenskaber som isolering, korrosion, mærkning, osv. En generel betegnelse for en klasse af flydende eller fast materiale. De fleste af de tidlige vegetabilsk olie som det vigtigste råmateriale, er det kendt som maling. Nu syntetisk harpiks er blevet erstattet af de fleste eller alle af vegetabilsk olie, så kaldes maling.

Den ovenstående definition, følgende to visninger:

1, nu grunden til, hvorfor disse materialer ikke er kaldes maling maling, mere er på grund af udviklingen af maling sorter og kategorier, fordi navnet på malingen ikke kan dække industriens eksisterende produkter, og på sigt maling kan blive dækket industri alle former for produkter, brug af maling navn mere korrekt og mere videnskabelig. Såsom pulver belægning produkter ikke bør bruge titlen fra paint, er maling og maling her ikke ombyttelig. Derfor, malingen kan dække solid pulverlakering og flydende maling, og udskiftningen er ikke, så den standard fortolkning ikke er på plads.

2, standard i maling terminologien i "Note": er også forkert, at "i det specifikke navn paa malingen kan bruges til at udtrykke 'maling' ord, som blander maling, tyk maling, osv.". Fordi i virkeligheden "maling" er ikke kun bruges i specifikke maling sorter, men også et stort antal brugte i kategorien maling, akrylmaling, polyurethan maling, osv., men også et stort antal ansøgninger i feltet refererer til, såsom korrosion maling , bil maling, skibet maling og så videre. I virkeligheden, ud over individuelle forhold, kan maling og maling ordet er fælles, det ikke specielt vedrører de specifikke arter udtrykkes.

Maling af begrebet maling bør ændres

De tilsyneladende Karakteristik af maling, malingen er flydende, det kan ikke dække solid maling end flydende maling. Da omfanget af dækning er forskellige, ville det være svært at forklare hvis malingen fortolkes på samme måde som begrebet maling.

På nuværende, vandbaseret maling og pulver er belægning blevet et klima, især i vandbaseret maling-baserede arkitektoniske belægninger i Kinas samlede maling tegnede sig for ca. 38%. Som vandbaseret maling og fedtet maling sine kemiske egenskaber er hovedsagelig forskellige, vandbaseret maling og fedtet maling produkt egenskaber er også meget forskellige, så den vandbaseret maling som en større gren af farveindustriens gamle forståelse er uvidenskabelige The vandbaseret maling og olie (maling) bør være bundet som to forskellige serier af flydende belægninger.

Derfor, i de grundlæggende terminologi standarder, ikke kun nødt til at ordentligt ændre standard belægning vilkår, men også maling, maling og vandbaseret maling terminologi standarder. De er defineret som:

En generel betegnelse for en klasse af flydende eller fast materiale, der kan anvendes på overfladen af et objekt til at danne en solid belægning med beskyttende, dekorative eller særlige egenskaber som isolering, korrosion, mærkning og lignende. Herunder olie (paint), vandbaseret maling, pulver belægning.

Maling: Flydende flydende belægning. Herunder olie (maling) og vandbaseret maling.

Maling: Et organisk opløsningsmiddel som et medie eller en meget solid, opløsningsmiddelfri fedtet maling.

Vandbaseret maling: vand kan være opløst eller vand-spredt maling.

Ovenstående er forskellen mellem maling og maling.