Hjem > Nyheder > Indhold

Maling og CoatingsApparent funktioner

Aug 18, 2017

Mener, at mange ikke forstår udsmykningen af ejere i renoveringen vil bede konstruktion master, ved hjælp af maling eller paint? er maling og male det samme? Hvis ikke, hvad er forskellen mellem maling og maling? Lad os tale om maling og male i dag.

Maling har en lang historie i vores land. Grunden er kaldet maling, fra den tidlige dette materiale er uadskillelige fra vegetabilsk olie og lak, så ordet "maling" bærer en tung historie og gamle kultur. Med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi, vokser farveindustrien, maling sorter, kategorier har været løbende innovative.

Udtrykket "maling" har optrådt i 1950 ' erne. I industrien har altid været, at maling og maling er kun det samme materiale til to forskellige appellation. 20 50-60 år, selv til 70 's, vil industrien være "maling" forståelse som læring, "maling" forstået som almindeligt kendt. Derfor, på tidspunktet "male" appellation hvor meget med nogle akademiske smag, det synes at kun Forskningsenheden kan nyde titel af to ord, som maling Institut eller maling forskningslaboratorium. På samme tid, hvor produktion virksomheder er alle kaldet maling fabrik, male fabrik eller maling fabrik.

Sammenblanding af maling og maling navne begyndte efter i 1980 ' erne. Med den hurtige udvikling af økonomisk konstruktion, bygge-og anlægssektoren har været stigende hurtigt, maling handel er ikke længere et monopol i den seneste kemiske system. Indenlandske byggeri system i et stort antal nye lignende produktionsanlæg anvendt almindeligt "maling" som et firmanavn. Med den store tilstrømning af arkitektoniske maling produkter til markedet, ordet "male" ikke er kun fra den hellige akademiske Hall kom ud, også fordi den arkitektoniske maling er hovedsagelig vand-baserede produkter, begrebet maling er derfor socialt forvrænget, ensidig tænkning at malingen er vandbaseret, tror fejlagtigt, at maling og maling er to forskellige materialer, to forskellige industrier.

Nationale standarder (GB 5206.1) i malinger og lakker den grundlæggende betegnelse for Ordliste standard, malingen er defineret som følger: belægning på overfladen kan danne et beskyttende, dekorative eller særlige energi (som isolering, anti-korrosion, mærkning, osv.) af den Solid-State belægning af en klasse af flydende eller fast materiale. De fleste af de tidlige bruge vegetabilsk olie som det vigtigste råmateriale, det siges at male. Nu harpiksen har været stort eller alle erstattet med vegetabilsk olie, kaldes det maling.

For ovenstående definition er der to synspunkter

1. årsagen til denne type materiale er at malingen ikke er kaldet maling, mere skyldes udviklingen af maling sorter og kategorier, fordi navnet på malingen ikke har dækket branchens eksisterende produkter og maling et ord kan dække alle typer af industri prod populære, brug af maling navne mere præcise, mere videnskabelig. såsom pulver belægning produkter ikke er egnet til brug af maling appellation, er maling og maling her ikke ombyttelig. Derfor belægningen kan dække solid pulverlakering og flydende maling, men udskiftningen er ikke, så den standard forklaring ikke er meget på plads.

2, standard af belægning på sigt "note":, "i det specifikke navn paa malingen kan bruges på 'maling' ord til udtryk, som blander maling, tyk maling, osv" også nogle forkert. Fordi i virkeligheden, "male" ikke er kun bruges i specifikke maling sorter, men også et stort antal belægninger i kategorien, akrylmaling, polyurethan maling, osv., men også et stort antal ansøgninger i feltet af generiske, såsom anti-korrosion maling , bil maling, marine paint og så videre. Faktisk, ud over enkeltsager, maling og maling to ord er universelle, det er ikke specielt i de særlige sorter kan udtrykkes.

Den tilsyneladende karakteristisk for maling og maling er flydende, det kan ikke være dækket med solid maling undtagen flydende maling. Da omfanget af dækning er anderledes, er det vanskeligt at forklare begrebet maling og maling.

På nuværende tidspunkt vandbårne belægninger og pulvermaling er blevet mere og mere, især den vandbaseret maling er den vigtigste maling i Kina tegnede sig for ca. 38% af det samlede antal. Fordi vandbaseret maling og fedtet lak sine kemiske egenskaber er fundamentalt har forskellige, vandbaseret maling og fedtet maling produkt egenskaber også en stor forskel, så den vandbaseret maling som en større gren af farveindustriens gamle forståelse, er ikke videnskabeligt. vandbaseret maling og oliemaling (sex) bør være sammenstillet i flydende maling to forskellige serier. Læs mere om dekoration viden, kan du besøge: Chongqing Villa dekoration viden erfaring.

Derfor, i den grundlæggende terminologi standard, ikke kun nødt til at rette op på standarden maling terminologi, men også maling, maling og vandbaseret maling terminologi standarder. De kan defineres som:

Belægning: En klasse af flydende eller fast materiale, der er belagt på overfladen af et objekt til at danne en solid film med beskyttelse, dekoration eller særlige energi (som isolering, anti-korrosion, mærkning, osv.). herunder (sex) oliemaling, vandbaseret maling, pulver belægning.

Maling: flydende maling, der kan flyde. herunder oliemaling (sex) og vandbaseret maling.

Maling: organiske opløsningsmidler til Medium eller høj legemer, opløsningsmiddelfri fedtet maling.

Vandbaseret maling: maling, der kan opløses med vand eller spredt af vand.