Hjem > Nyheder > Indhold

Papir fremstilling, der kan dækkes fuldt og fast på overfladen af objektet

May 19, 2017

Papir produktion er en kemisk blanding, som kan være fast dækket på overfladen af objektet, beskyttet, dekoreret, markeret og andre særlige anvendelser. Kinas farveindustrien mere autoritativ "maling teknologi" er en bog, der er defineret som: "maling belægning er et materiale, dette materiale kan bruges i forskellige byggeprocessen belagt på overfladen af objektet, dannelsen af stærk adhæsion, med en vis styrke, kontinuerlig af dannelsen af filmen kendt som belægning, også kendt som malingsfilm eller belægning.

Maling belægning er generelt består af filmdannende materiale, fyldstoffer (pigmenter), opløsningsmidler, tilsætningsstoffer og andre fire komponenter. Afhængigt af Ydeevnekrav, nogle gange ingredienser vil ændre lidt, såsom lak uden pigmenter, kan pulvermaling være nogen opløsningsmiddel.

Tilhører organisk kemisk polymer materialer, tilhører dannelsen af belægningen typen for polymer forbindelser. I overensstemmelse med klassificeringen af moderne kemiske produkter er maling belægninger fine kemiske produkter. Moderne maling belægninger efterhånden et alsidigt materiale i ingeniørarbejder og en vigtig industri i den kemiske industri.

En kort historie om maling belægninger

Papir fremstilling er en blanding af organiske eller uorganiske materialer til at dekorere og beskytte elementer. Oprindelsen af papir fremstilling er usikkert. BC 6000 år, Kina har været brugte uorganiske forbindelser og organiske pigmenter blandet ristning maling skal forbedres. I 1500 f.kr., har i franske og spanske huler, maling belægninger været brugt til maling og dekoration. I 1500 f.kr., egypterne gjorde brug af farvestoffer såsom indigo og krap blå og rød maling, men denne maling er stadig meget ufuldkommen. 1700-tallet, på grund af udvikling og udnyttelse af hørfrøolie og zink oxid, den hurtige udvikling af maling belægninger industri.

I 1900-tallet maling belægning processen har været en større udvikling, der er en større vedhæftning, højere glans, flammehæmmende, korrosionsbestandighed og termisk stabilitet af forskellige farver af papir fremstiller maling tidlige de fleste af vegetabilsk olie som den vigtigste råmateriale, det kaldes "Papir Manufacturing", såsom sundhed af den oprindelige øko-kogt tung olie. Om de traditionelle naturlige materialer som råvarer af maling produkter, eller moderne udvikling af syntetiske kemiske produkter som råstoffer, maling produkter, er organisk kemisk polymer materialer, er dannelsen af belægningen en polymer sammensatte type. I overensstemmelse med klassificeringen af moderne kemiske produkter er maling en fine kemiske produkter. Moderne belægninger efterhånden et alsidigt materiale i ingeniørarbejder, en vigtig industri i den kemiske industri.