Hjem > Nyheder > Indhold

Rollen af industrielle aluminium sulfat i papirfremstilling og dens forberedelse

Aug 02, 2017

Rollen af industrielle aluminium sulfat i papirfremstilling og dens forberedelse

Dimensionering almindeligt brugt industrielle aluminium-sulfat (også kendt som alun eller bauxit) som en fældningsmiddel, de vigtigste kemiske sammensætning er 14 ~ 18 krystalklart vand med industrielle aluminium sulfat, Al2O3 indhold af 14 til 15%. Industrielle aluminium sulfat er let at opløse, løsningen er sure, ætsende. Bauxit indeholder urenheder bør ikke være for meget, især jern salt kan ikke være for høj, ellers vil det være harpiks tyggegummi, farvestof kemisk effekt, der påvirker farven på papir.

Kvaliteten af bauxit er: mængden af aluminiumoxid er mere end 15,7%, indholdet af jern oxid er mindre end 0,7% indhold af vand uopløselige er mindre end 0,3%, gratis gratis svovlsyre.

Bauxit i papir at gøre en stor rolle, først og fremmest behovet for dimensionering, mens det er også tilfreds med de øvrige krav i papir. Bauxit løsning er sure, tilføje flere bauxit vil direkte påvirke Internet pH-ændringer i gylle. Selvom papiret er nu til den neutrale eller basiske ændre, industrielle aluminium sulfat men rollen af bauxit i papiret ikke kan ignoreres.

Resultaterne viser, at den potentielle δ kan styres ved at justere pH-værdien i internettet, som kan effektivt forbedre vand filtrationshastighed og tilbageholdelse på internettet gylle, og kan effektivt kontrollere harpiks barriere med talkum. Passende stigning i mængden af bauxit til at reducere pH værdien af gylle, men også kan effektivt reducere vedhæftning af papirmasse og mindske presset forårsaget ved at trykke på papirrulle. Normalt udtrykt som et squeeze Papiruld i lang tid, kan være hensigtsmæssigt at øge mængden af bauxit. Men mængden af bauxit til kontrol korrekt, hvis mængden af for meget, ikke kun forårsager affald, men også gøre papiret sprøde. Og føre til korrosion af papir maskindele og net, tæppe tab. Mængden af bauxit styres derfor generelt ved at kontrollere pH mellem 4,7 og 5.5.

Metoden til opløse bauxit er hot-opløsning og kolde-opløsning. Førstnævnte er opvarmet af varme for at fremskynde opløsning af alumina; sidstnævnte er cyklussen af aluminiumoxid i den vandige opløsning til at fremskynde diffusion og opløsning. Sammenlignet med hotmelt metode, løsningen har fordelene ved spare damp og forbedre miljøet i den foreliggende opfindelse, og det er en bedre opløsning metode.

1) kold løsning metode

Kolde smeltende udstyr hovedsageligt har opløst tank, cirkulerende pumpe og midterste tank. Opløsning tank bund-konus, højt med en avanceret filterplade, den øverste del af tank med en omsætning i røret. Opløste løsning gennem filteret plade i midten tanken, og derefter sendes tilbage til recovery tank af den cirkulerende pumpe. Opløsning drift metode er: først til den opløste tank ved at tilføje en vis mængde vand, industrielle aluminium sulfat åben fem pumpen, og derefter ind i processen kræves en vis mængde af bauxit (industrielle aluminium sulfat), efter en vis periode tid, kontrollere, om den opløste, opløses bestemmes koncentrationen, og re-justere for at opfylde kravet om processen, og endelig stopper cyklussen, væsken sendt til opbevaring pool.

2) varm smelte metode

Termisk opløsning er en traditionel metode til opløsning, hovedsagelig finder anvendelse på små planter, normalt behøver ikke cirkulationspumpe, er metoden operation: første bauxit i tanken, tilføje passende vand (om mængden af bauxit 18 ~ 20 gange), og derefter direkte gennem damp kogende (helst med omrøring). Efter 20-30 minutter, indtil løsningen var helt gennemsigtig hen til stop dampen, lad det stå stadig klare, afkøles til 35 ℃ eller deromkring, og derefter filtreret at lagertanken.

Koncentrationen af alumina løsning er omkring 2 til 3' være, og den specifikke tyngdekraften er 1,02 til 1,03, som er ca 6-8 g/l af Al2O3.

Bauxit afhænger af mængden af colophonium, samt produktion af vand. Generelt for mængden af colophonium 2 til 3 gange. Som produktion af vandets hårdhed, industrielle aluminium sulfat ikke kun til at øge mængden af bauxit, og den bedste anvendelse af syre bauxit. Derfor, den faktiske produktion, mængden af bauxit undertiden nået mængden af colophonium 4 til 5 gange.