Hjem > Nyheder > Indhold

Anvendelse af industrielle aluminium sulfat som en ildfaste Castable

Aug 02, 2017

Brug af industrielle aluminium sulfat som en ildfaste castable

Industrielle aluminium sulfat bruges som brandhæmmende castable ildfaste aggregat og pulver, især ler klinker, bauxit klinker og andre high-alumina materialer, for at opnå stuetemperatur styrke, skal tilføjes koagulant. Her for alle til at forklare i detaljer.

I ildfaste castable er undertiden blandet med alumina ≥ 29% bløde ler pulver, formålet at forbedre høje temperaturer, mængden af 5-10% på samme tid, også blandet med udvidelse agent og andre materialer til at udligne den castable høje temperatur svind. Men under alle omstændigheder brug af industrielle aluminium sulfat som en ildfaste castable bliver populære og accepterede.

Det kan ikke kun gøre kemiske reagenser, men også kan gøre ildfaste castables. Ildfaste castable er brugen af industrielle aluminium sulfat løsning som et bindemiddel og ildfaste aggregat og pulver fra præparatet. Sammenlignet med fosfat ildfaste castables, ydeevne er lidt værre, men omkostningerne er lave, er der stadig vitalitet.

Det bruges som en ildfaste castable er en gas-hårde materiale, den kondens, hærdning mekanisme og høj temperatur fysiske og kemiske ændringer er komplekse. Det er velkendt, at industrielle aluminium sulfat er til stede i vandige opløsninger i form af sulfat, aluminium hydroxid og aluminium hydroxid. Selv om der er aluminium, og andre stoffer findes er stuetemperatur hærdning også meget langsom. Hvornår tilsætning af aluminate cement, sulfat ioner og cement hydreret calciumioner til at danne mere calcium sulfat, men også dannelsen af jern sulfat og så videre. Disse stoffer er yderligere reageret for at producere nye stoffer, såsom calcium sulphoaluminate og jern sulphoaluminate. Da den nye krystal var enkeltkolonne eller nålelignende, og cross-vækst og udvikling, ved stuetemperatur til at få styrken af castables.

Brug af industrielle aluminium sulfat for brug af ildfaste castables er først til at introducere dig her, håber at ovenstående indhold kan hjælpe dig.