Hjem > Nyheder > Indhold

Waster vandbehandling anvendte apotek

Aug 15, 2017

Waster vandbehandling anvendt almindeligt apotek:

⑴ flokkulant: også kaldet koaguleringsmiddel, kan bruges som et middel til at styrke fast-flydende adskillelse, for den primære afregning tank, Waster vandbehandling andet afregning tank, flotation tank og tre-niveau behandling eller dyb forarbejdningsprocessen.

⑵ koagulant: hjælpeansatte flokkulant spiller en rolle i styrkelsen af koagulation effekt.

⑶ conditioning agent: også kendt som tørring agent til behandling af overskydende slam før dehydrering, sorterne, der omfatter den ovennævnte del af flokkulant og koagulant.

⑷ demulsifier: også kaldet desorption agent, hovedsagelig anvendes til emulgeret olie indeholdende fedtet spildevand forbehandling, som omfatter den ovennævnte del af flokkulant og koagulant.

⑸ defoamers: hovedsageligt bruges til at fjerne luftning eller blande proces i fremkomsten af et stort antal af skum.

⑹ pH justering agent: for sure spildevand og basisk spildevand pH justeret til neutral.

(7) oxidative reduktionsmiddel: det bruges til behandling af industrispildevand, der indeholder oxiderende stoffer eller Reducerende stoffer.

⑻ desinfektionsmiddel: anvendes til Waster vandbehandling efter udledning eller genbrug før desinfektion.

Waster vandbehandling sortering

Forhold til graden af behandling, kan Waster rensning af vand (hovedsagelig urban spildevand og nogle industrispildevand) opdeles i tre niveauer.

Den primære behandling opgave at fjerne de solide forureninger afbrudt fra spildevandet. Til dette formål, anvendelse af fysisk behandling. Efter den primære behandling, fjernelse af suspenderede stoffer er 70% ~ 80%, mens den fjernelse sats af biokemiske iltforbrug (BOD) er kun omkring 25% ~ 40%, graden af rensning af spildevand er ikke højt.

Sekundær behandling opgave at væsentligt fjerne de organiske miljøgifte fra spildevandet. Som et eksempel tage BOD. Efter sekundær behandling, BOD i spildevandet

Fjernelse af 80% til 90%, som urban spildevandsbehandling af BOD indhold af vand kan være mindre end 30 mg / l. Waster vand behandling mest af de forskellige forarbejdningsenheder for Aerob biologisk behandling kan opfylde dette krav.

Den tertiære behandling opgave yderligere fjerne forurenende stoffer, der ikke er blevet fjernet af sekundær behandling, herunder organisk stof, fosfor, kvælstof og opløselige uorganiske sag, at mikroorganismerne ikke har forringet.

Niveau 3 behandling er synonymt med avanceret behandling, men to er ikke præcis det samme. Tre-trins behandling er en to-trins behandling, for at fjerne et bestemt forurenende stof fra spildevandet, fosfor, kvælstof, etc., og tilføje en eller flere forarbejdningsenheder; Avanceret behandling er ofte baseret på spildevand opsving, Waster vandbehandling komplekse til formålet, efter sekundær forarbejdning af yderligere oparbejdelse del eller system. Tredje niveau behandling dyre, forvaltning er også mere komplekse, men kan gøre fuld brug af vandressourcerne. Nogle lande har bygget nogle spildevand rensningsanlæg.