Hjem > Nyheder > Indhold

Waster vand behandling fire operationelle metoder indført

Nov 01, 2017

Spildevandsrensning er brugen af fysiske, kemiske og biologiske metoder til spildevandsrensning, således at affald vand rensning, reducere forureningen, og selv for at spilde vand, genanvendelse, genbrug, gøre fuld brug af vandressourcerne. Processen med at adskille eller kontaminerende stoffer i spildevandet til uskadelige stoffer.

Fysisk behandling

(Herunder olie film og olie perler) spildevand behandlingsmetode, som kan opdeles i tyngdekraften adskillelse metode, centrifugal adskillelse metode og skærmen skæring metode. Princippet om varmevekslingen er også baseret på den fysiske forarbejdningsmetode.

Kemisk behandling

Gennem den kemiske reaktion og masse overførsel at adskille, fjerne opløst vandet, kolloid tilstand af forurenende stoffer eller at konvertere det til uskadelige spørgsmål om spildevandsrensning. I metoden kemisk behandling er behandlingsenhed baseret på den kemiske reaktion af dosering agent: koagulation, neutralisering, redox, osv.; og den masse transfer-baseret processing unit er: udvinding, stripping, stripping, Adsorption, ionbytning og elektrodialyse og omvendt osmose. De sidstnævnte to processorenheder er kollektivt benævnt membran adskillelse teknikker. Som bruger masse overførsel processing Unit har begge en kemisk effekt, men også forbundet med fysiske rolle, det kan også være adskilt fra den kemiske behandlingsmetode, som en anden type behandling, kendt som fysisk kemi.

3. biologisk behandling

Gennem metabolisme af mikroorganismer, således at spildevandet var løsningen, vand kolloid og mikro-suspenderet tilstand af organiske miljøgifte, ind i en stabil, harmløs materielle affald behandling. Ifølge rollen af mikrobielle forskelle, kan [1] biologisk behandling opdeles i Aerob biologisk behandling og anaerob biologisk behandling af to typer. Biologiske rensningsanlæg er almindeligt anvendt i Aerob biologisk behandling, ifølge den traditionelle, aerobe biologisk behandlingsmetode er opdelt i to typer af aktiveret slam og biofilm. Selve aktiveret slam-processen er en regneenhed, det har en række forskellige indsatsformer. Biofilm behandling udstyr er et biologisk filter, en biologisk pladespiller, en biologisk kontakt oxidation tank og en nyligt udviklede biofluidized seng. Biologiske oxidation Dam lov, også kendt som naturlig biologisk behandling. Anaerob biologisk behandling, også kendt som biologisk reduktion behandling, bruges hovedsageligt til at beskæftige sig med høje koncentrationer af organiske spildevand og slam. Forarbejdning udstyr er hovedsagelig fordøjelsen tank.

4. biologiske kontakt oxidation metode

Den biologiske kontakte oxidation proces anvendes til behandling af spildevand, det vil sige, med den biologiske kontakte oxidation proces i biologisk reaktion tank fyldt med fyldstof, har været fyldt med ilt fyldt alle fyldstof og en visse strømningshastigheden gennem den filler. I filleren dækket med biofilm, spildevand og biofilm bred kontakt, i biofilm på rollen af mikrobiel metabolisme, spildevand i de organiske miljøgifte er fjernet, spildevandet er renset. Endelig er den behandlede spildevand udledes i biologiske kontakt oxidation behandlingssystem og blandet med husspildevand behandling, klor desinfektion efter udskrivelsen. Biologiske kontakt oxidation metode er en biofilm proces mellem aktiveret slam metode og biofilter. Det er kendetegnet ved at udfylde i poolen, fylde overløbet med ilt i bunden af puljen og flyder spildevand i pool tilstand, for at sikre, at spildevand og fordybelse i spildevand i fuld kontakt med fyldstof at undgå eksistensen af biologiske al kontakt oxidation tank og fyldstof kontakt ujævn defekter, denne luftning enhed kaldet blast beluftning.