Hjem > Nyheder > Indhold

Waster vand behandlingsmetode gøre du kender?

May 19, 2017

Waster vandbehandling metode du kender?

Formålet med Waster vandbehandling er at adskille de forurenende stoffer i spildevand på en måde, eller at konvertere det til uskadelige stoffer, således at spildevandet er renset. Generelt at forhindre forebyggelse af gift og patogener af infektion; for at undgå duften af lugt og hader synlige objekter til at opfylde kravene til forskellige formål.

Den grundlæggende metode til affaldsbehandling er at bruge fysiske, kemiske eller biologiske metoder eller flere metoder til at bruge til at fjerne skadelige stoffer i spildevandet, vandkvalitet og behandling af vand til at bestemme dens behandling, Waster skæbne Vandbehandling kan opdeles i en generel, sekundær og tertiær forarbejdning.

Waster vand behandling grundlæggende metoder: (1) primære behandling ved hjælp af fysiske behandlingsmetoder, dvs, med gitter, si, sediment pool, bundfældning tank, grease trap og andre strukturer, fjerne spildevandet i de suspenderede stoffer, olieforurening, oprindelige justering af PH, reducere graden af korruption af spildevand. Spildevand efter en plan for behandling, generelt ikke opfylder emissionsnormerne (BOD fjernelse sats på kun 25-40%). Det er normalt en forbehandling fase, for at reducere opfølgende proces belastningen og forbedre behandling virkning.

Grundlæggende metoder til Waster Vandbehandling: (2) sekundær behandling er brugen af biologiske behandlingsmetoder og nogle kemiske metoder til at fjerne spildevand i nedbrydningen af organisk stof og en del af de kolloide forurenende stoffer. Efter sekundær rensning, fjernelse af BOD i spildevand kan fastsættes til 80-90%, det er mængden af BOD kan være mindre end 30mg/L. Efter sekundær rensning af vand, generelt kan opfylde de landbrugs kunstvanding og spildevand decharge standarder, så det sekundære behandling er hoveddelen af Waster vandbehandling. Men efter sekundær behandling af vand også bevarer en vis mængde af suspenderede stoffer, biologisk nedbrydning af opløst organisk stof, opløste uorganisk og kvælstof og andre alger value-added næringsstoffer, og indeholder vira og bakterier. Og dermed kan ikke opfylde kravene i højere emissionsstandarder, såsom forarbejdning til strømmen af mindre, dårlig fortynding af floden kan forårsage forurening, ikke kan anvendes direkte som vand fra hanen, industrielle og grundvandet infiltration vand.

Waster vandbehandling grundlæggende metoder: (3) tertiær rensning er yderligere fjerne sekundær behandling mislykkedes at fjerne forurenende stoffer, såsom fosfor, kvælstof og biologiske vanskeligt at forringe organiske forurenende stoffer, uorganiske stoffer, patogener og så videre. Den tertiær rensning af spildevand er baseret på den sekundær rensning, yderligere ved hjælp af kemiske metoder (kemisk oxidation, kemisk udfældning, etc.), fysiske og kemiske metoder (adsorption, ionbytning, membran adskillelse teknologi, etc.) til Fjern nogle af de specifikke forurenende form for "dyb forarbejdningsmetode". Naturligvis, den tertiære rensning af spildevand er dyre, men kan gøre fuld brug af vandressourcerne. Følgende er de samme som de "

Waster vandbehandling er ganske kompleks og valget af behandlingsmetode skal baseres på vandkvalitet og kvantitet af spildevand, anvendelse af vand eller vand for at blive taget i betragtning. Men også at overveje spildevand behandlingsprocessen for slam, brug af rester og de mulige sekundære forureningsproblemer, samt inddrivelse af flokkulater.