Hjem > Nyheder > Indhold

Waster vandbehandling reducere forurening ved at rense spildevand

Sep 08, 2017

Spildevandsrensning er brugen af fysiske, kemiske og biologiske metoder til spildevandsrensning, således at affald vand rensning, mindske forureningen, for at opnå spildevand genvinding, genbrug, fuld udnyttelse af vandressourcerne. Processen med at adskille eller konvertere forurenende stoffer fra spildevand til uskadelige stoffer.

1. fysisk behandlingsmetode

Spildevand behandlingsmetode, som er adskilt af fysisk handling og genanvendes i det spildevand, som indeholder de afbrudt forurenende stoffer (herunder olie film og olie perler), kan opdeles i tyngdekraften adskillelse, centrifugal adskillelse metode og si-filter aflytning metode. Behandlingsmetoden baseret på princippet om varmevekslingen også tilhører den fysiske behandlingsmetode.

2. kemisk behandlingsmetode

Ved kemisk reaktion og masse overførsel at adskille og fjerne den opløste, kolloid tilstand af forurenende stoffer i spildevandet eller konvertere det til uskadelige stoffer i spildevand behandlingsmetode. I kemisk behandling, behandling enhed baseret på kemisk reaktion for at tilføje medikament er: koagulation, neutralisering og redox og behandling enhed baseret på masse overførsel er: udvinding, stripping, blæser, adsorption, ionbytning, elektrodialyse og omvendt osmose. De sidstnævnte to slags forarbejdningsenheder kaldes membran adskillelse teknologi. Processen enheden ved hjælp af masse transfer har både kemiske og beslægtede fysiske funktioner, så det kan være adskilt fra den kemiske behandling og blive en anden slags behandlingsmetode kaldet fysisk-kemiske metode.

3. biologisk behandlingsmetode

Gennem metaboliske handling af mikroorganismer, er de organiske forurenende stoffer i spildevandet, som løsning, kolloid og mikro suspension, omdannet til en stabil og harmløse spildevand behandlingsmetode. Ifølge de forskellige mikroorganismer, [1] den biologiske behandlingsmetode kan opdeles i to typer: Aerob biologisk behandling og anaerob biologisk behandling. Biologiske rensningsanlæg er almindeligt anvendt i Aerob biologisk behandlingsmetode, ifølge den traditionelle aerobe biologisk behandlingsmetode er opdelt i aktiverede slam og biofilm metode to kategorier. Aktiveret slam metoden er en regneenhed, det har en række forskellige indsatsformer. Behandling udstyr tilhører Biofilm metode har biologisk filter, biologiske pladespiller, biologiske kontakt oxidation tank og for nylig udviklet bio-fluidiserede seng. Biologiske oxidation Dam kaldes også naturlige biologiske behandlingsmetode. Anaerob biologisk behandlingsmetode, også kendt som biologisk reduktion behandling, er hovedsagelig anvendes til behandling af høj koncentration økologisk spildevand og slam. Forarbejdning udstyr er primært mave poolen.

Proces krav: den eksisterende førsteklasses behandlingsproces at styrke behandling virkning af omdannelsen, transformation bør være baseret på den faktiske situation, den fulde udnyttelse af eksisterende behandlingsvirksomheder, det eksisterende hospital for at bruge flere septiktank, kontakt pool i struktur eller drift af den tilstand af transformation, hvis det er nødvendigt, at tilføje nogle faciliteter, så langt som til at opfylde emissionsstandarderne for spildevandsrensning.