Hjem > Nyheder > Indhold

Waster vandbehandling brugen af vand kvalitetskrav for sin rensningsprocessen

Oct 17, 2017

Spildevandsrensning henviser til processen til rensning af spildevand for at opnå formålet med afløb en vand eller genbruge vandkvalitet. Med den stigende efterspørgsel for vandressourcer er der vand betingelser i mange steder. Så for folk at bringe evangeliet. Så hvad er fordelen ved spildevandsrensning?

1 at forbedre kvaliteten af vandkvaliteten, spildevand efter behandling, vandkvaliteten fra den oprindelige forurening gennem gangen af filtrering og udskillelse, således at en betydelig nedgang i vandforurening, så som vand kan bruges igen.

2, rationel udnyttelse af vandressourcerne, således at de opstrøms vandkredsløbet ikke påvirker funktionen vand downstream farvande den sociale cyklus skader ikke naturlige cirkulation, for at opretholde eller genoprette byen objektive love og vandløbsoplandet er en goo d vandmiljø, vandressourcer er bæredygtig brug af effektive måder.

3, at forbedre den økologiske miljø, forbedre byen grade og fremme økonomisk udvikling. Fordi hvis spildevandet ikke behandles, det er bundet til udledes i floden, som vil ikke kun forurener miljøet, men også på mennesker levende vand kvalitet negative virkninger.

4, at fremme vand cirkulation system. Den naturlige cirkulation af vand er et ikke-ligevægt åbent system med selvstændige organisering struktur. Den sociale cyklus af vand er et afbalanceret system med kunstige struktur.

5, beskyttelse af byggeri, industri og andre faciliteter. Som vi alle ved, vandet på metal udstyr og rør vil have alvorlige korrosion, oliefelt olie på grund af højt saltindhold, opløst i varierende grader af hydrogensulfid, kuldioxid og andre sure gasser opløst ilt, sådan og reinjektion dannelsen vil Deal med faciliteter, reinjektion system producerer korrosion.