Hjem > Nyheder > Indhold

Industrielle aluminium sulfat bruges?

Oct 26, 2017

Industrielle aluminium sulfat er en hvid ændres krystal pulver, men for en lang tid, vil der være gule sag, så hvis det er gul kan stadig bruge det? Følgende er svaret på det.

Første, årsagerne til gul

Jern jern udsættes for luften og dens vandig opløsning er mere tilbøjelige til at slå gul. Dette er på grund af eksponering for grøn alun i luften vejrlig, jernholdige sulfat i jern til en reduktiv, med luften kontakt med luften nemt ilt eller andre oxiderende stoffer oxideres til jern sulfat. Dens molekylformel ændringer, ændre fra den oprindelige bivalent jern trivalent jern. Farven er også ændret fra den oprindelige blå / grøn til gul eller brun. Især i fugtige og fugtigt fremskynde oxidation sats, mere sandsynligt for at producere gulfarvning fænomen. Med stigningen i graden af oxidation, langsomt danner en blok, som en sten som en sten.

Den oxiderede industrielle aluminium-sulfat bruges til at vande planten producere ikke bivirkninger, men dens virkning er langt mindre end før forværringen. Fordi planten er absorberet af de jernholdige ioner, og på dette tidspunkt de fleste af Ferro-ioner er oxideret til trivalent jern ioner, absorberes ikke let af planter. Men hvis det bruges til spildevand behandling affarvning eller koagulation, derefter jern og jern jern sin koagulation virkning er ikke meget forskel, genindføre affarvning effekten af jern jern ikke har.

For det andet at forhindre den gule metode

Forbedre emballage segl, reducere dens kontakt med luften, og placere et tørt sted. Det flydende produkt anbefales med den nuværende anvendelse eller i løsningen ind i negle, jern, jernpulver. Også Læg ikke alkaline kemikalier med basisk gødning, kemiske oxidanter og industrielle aluminium sulfat placeret sammen eller koagulation forberedelse, det er svag syre, vil reagere med alkali kemikalier fører til dets tab af virkning.